Wie zijn wij?

Wij zijn Betsi en Peter Vos

Sinds september 2016 wonen wij in het gezellige Acquaseria aan het prachtige meer van Como. Een dorp van 1800 inwoners, dus niet enorm groot maar van alle gemakken voorzien.

Wij kwamen hier in deze omgeving al verschillende jaren, mede door werkzaamheden zoals de import van Italiaanse motoren en import van Italiaanse wijnen! Motoren en wijnen zijn namelijk onze passie.

 We stonden vaak op verschillende Italiaanse evenementen in Nederland, België en Italië. Misschien bent u er al eens geweest, anders is het echt de moeite waard om deze twee evenementen zeker te bezoeken namelijk: ‘het Italië evenement bij kasteel Haarzuilens‘ en ‘Auto-Moto Italië‘.

Hier hebben we kennis mogen maken met diverse Italiaanse bedrijven vanuit waar we weer Italiaanse motoren, wijnen, olijfolie en aanverwante andere heerlijkheden hebben geïmporteerd.

 

 

“Italy is a dream that keeps returning for the rest of your life”

Hoe we terecht zijn gekomen in Acquaseria

Op de ‘SecondHomeBeurs’ vonden wij meer informatie over het kopen van een leuk huis of appartement. Toen wij dus toch bij het Comomeer aan het rondrijden waren, natuurlijk op de motor! , vonden wij dit idyllische plaatsje Acquaseria. En toen dachten we, hier moeten we meer van zien en weten.

Zo is het gekomen dat we uiteindelijk stopten met ons werk, Peter met zijn motorzaak SoloMoto Tiel en Betsi met het werk bij het Ministerie van Justitie (en het importeren van wijnen etc) en hierheen zijn vertrokken naar het mooie dorpje Acquaseria aan het Comomeer. 

We zijn dan ook vaak te vinden in het dorp bij bar Carlo, ook bij ManiComi en om een hapje te eten bij Ristorante Creme Caramel of Da Luigi. Maar ook is het heel leuk in Menaggio waar we hele gezellige terrasjes, eet en drinkgelegenheden en natuurlijk ook winkeltjes hebben.

Kom jij ook genieten van ons prachtige plekje in Acquaseria?